Napisano 25 Wrzesień 200519 l Zakładam ten wątek bo sam nie wiem jaki sprzęt jest najlepszy do renderowania słyszałem że nie ma różnicy pomiędzy GF2 i R 9600 czy też qadronami też dołożenie ramu nie pomaga więc sam jestem dość zakłopotany. Dodam iż miałem atchlona 1,4ghz radeona 9600 i 512mb ramu hehe finalne moje prace ledwo się otwierały a rendering trwał z pare naście minut (15-45min) nie wspomne o animacjach aktualnie mam xeona 3,6ghz 1gb ramu i x800 prace renderują mi się te same w zaledwie 3-5 min ale częsc renderuje się nawet poniżej minuty robiąc testy wydajności prockek bije 4000+ i p4 z serii 6xx 3,6 ale tu już wszystko zależy od środowiska bo w 64 bitach wydajnośc jest więszka i dorównuje 3,8 szczerze powiedziawszy procek też bije atchlona fx 56 ale tu już zależy od typu aplikacji więc ogólnie system jest szybki
Napisano 25 Wrzesień 200519 l Autor Pewnie tak ja szukałem nie znalazłem czegoś takiego a czytając o sprzęcie wszędzie napotykam podbne wątki z tym że rzeczy są mało aktualne