siwy Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Calkiem niezly. Nie podobają mi sie kolory (szczególnie cegła), otoczenie mało realistyczne. Ogólnie nie najgorzej
Drakula Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 calkiem przyjamnie, ale: czy Ty kiedykolwiek byles na wsi ? Wiesz jak tam wyladaja domy? Gdzie Ty kurde widziales kostke na chodniku? :| IMO bardziej to wyglada jak dom na peryferiach miasta (ci co miezkaja w Przemyslu beda wiedzieli o co mi chodzi :P ) - nie jak domek na wsi...
TrojkaT Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 jakos malo realistycznie, slabe te renderki i nad texturami bym jeszcze posiedzial ale uidzie w tloku ;) fakt napewno nie jest to domek na wsi :P bym bardziej stawial na wille
1084 Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 calkiem przyjamnie, ale: czy Ty kiedykolwiek byles na wsi ? Wiesz jak tam wyladaja domy? Gdzie Ty kurde widziales kostke na chodniku? :| IMO bardziej to wyglada jak dom na peryferiach miasta (ci co miezkaja w Przemyslu beda wiedzieli o co mi chodzi :P ) - nie jak domek na wsi... Wies pod Warszawa tak wlasnie wyglada :)
Ryjas Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Wiejskości to za bardzo nie widać. Ja bym to nazwał dom na prowincji. Nie żeby od razu jakies brzydactwo to było ale wsi nie czuć ani troche. Mieszkam na wsi od 10 lat
Gość Pozi0mka Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 czy możesz pokazać rzuty tego domu?
Lis Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 czy Ty kiedykolwiek byles na wsi ? Wiesz jak tam wyladaja domy? Gdzie Ty kurde widziales kostke na chodniku? Oj wypraszam sobie. Mieszkam na wsi od urodzienia. 753 mieszkańców. Śląsk Cieszyński. Kostka jest już od dawna. :-)
PAINbringer Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 A ja mieszkam sobie na lubelskim (ponoć najbiedniejsza prowincja EU) łonie natury i ... i w sąsiedniej wiosce jest nawet kawałem kostki na chodniku ;) No nie jest aż tak strasznie na wsi, takich domków jak tu widać to znajdzie się przynajmniej kilka na wioske (mam na myśli te znajdujace sie nie dalej niż 10km od jakiegokolwiek miasteczka lub w bliskości drogi krajowej, bo w pozostałych przypadkach jest wręcz tragicznie; obraz nędzy i rozpaczy) A tak do tematu, to kiepskie oswietlenie. Pozdrawiam
Maceo Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Hmm... a te łuczki w "murze pruskim" ;) to skąd się wzięły? Twój pomysł, czy zapożyczony? ;) Renderki raczej średnie, bo bez GI. A kostka na chodniku gdziekolwiek w polsce to chyba Bauma powinna być, a nie taka "granitowa". Tą lepszego atunku to trudno znaleźć nawet w Warszawie w "prestiżowych" miejscach ;)
radvanced Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Powiedzcie lepiej jak uzyskać taką trawę. Może macie link do tutoriala? Dzięki z góry.
MaGuu Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 A ja mieszkam sobie na lubelskim (ponoć najbiedniejsza prowincja EU) łonie natury i ... Ooo swojak :D Sorry za OT :]
Rekomendowane odpowiedzi