zerocool-wolomin Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Witam wszystkich na forum i w bitwie. Jest już trochę późno, ale będę się starał skończyć pracę. Chciałbym z góry zaznaczyć, że jestem już w dalszej fazie tworzenia, ale ponieważ nie ma to jak nutka niepewności, postanowiłem zrobić więc trochę spóźniony "step by step". Pracę tworzę w Painterze, jednak cała dalsza obróbka będzie już przeprowadzana w Photoshopie (kolory, kontrast, itd). Scenariusz wyobrażałem sobie w ten sposób: Tajny rządowy projekt o nazwie "Cybertaurus" miał zostać poddany eksterminacji ze względów bezpieczeństwa, okazało się bowiem, że projekt wojskowy stał się istotą świadomą. "Cyberbyk" zdołał już zdruzgotać część wojskowych budynków w czasie próby ucieczki, lecz niestety został pojmany i uwięziony w dosyć prymitywny. jak na wojskowe metody sposób, na terenie bazy 51. Projekt po przebadaniu jego układów, miał zostać zdemontowany. Niefortunnie jednak, na skutek jednej z typowych wojskowych awarii ( czy jakiegoś kataklizmu ) kolejna ucieczka Cybertaurusa mogła mieć szansę powodzenia. Nie jest to jednak koniec przeciwności losu. "Cybertaur" będzie uwięziony na dosyć kruchej jak dla jego masy powierzchni, która pod wpływem ciężaru i wcześniejszych prób ucieczki zaczyna się kruszyć. No i to tyle :) resztę dopowie wyobraźnia. Pierwej pikczer
Leru Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 zeroclool-wolomin -> przykro mi ale Twoja praca, nawet skończona, nie będzie brana pod uwagę w procesie nominacji. Oto co mówi o tym regulamin: "Do konkursu może przystąpić każdy. Zgłoszenie może nastąpić najpóźniej na 7 dni przed rozpoczęciem procesu nominacji." Nominacje odbędą się już w niedzielę.
tweety Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 a miało być tak pięknie wywiady miały być.... ech... pozostał ci jeszcze wip :) powodzenia w projekcie edit: albo mielone :)
zerocool-wolomin Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 edit: żeby nie tracić już straconego czasu :) po prostu przejdę do sedna. Ponieważ i tak nie mogę wystartować (tak to jest jak się czeka na ostatnią chwilę) przynajmniej pokażę na jakim etapie skończyłem. Link : Step by step
tweety Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 trochę pogubiłeś anatomię (prawa ręka w stosunku do lewej). ogólnie pozytywnie. :) BTW: nie ma sensu bawić się w bitwę. pogadaj z Leru: niech przeniesie wątek do wip'a 2D . pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi