BajteL Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 http://www.3dtotal.com/ robie sobie tego tutka :D robie co tam pisze daje render i bom jest auto ale tego koloru co bylo na poczatku zero efektu :D hehe co mam zrobic ?
Knysha Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Hmm podaj dokladny url do tutka :P. Chodzi ci o ten tutek z Mazda?
BajteL Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 tak :) o ten czerwony :P zronbilem caly turtial jak bylo ale nie ma lakieru :) :P zrobilem nawet tak zrobilem ten tutek :P i dorobilem "car paint: Basisc" nakladam texture na ten obiekt potem robie ten drugi tut "brazil rendering Setup" i dalej nic ;/ nie ma lakieru
BajteL Napisano 1 Październik 2005 Autor Napisano 1 Październik 2005 a jednak wychodzi troszeczke :) tylko nie az tak ladnie jak tam :/ a przy okazji sciaglem sobie vray'a i chce zrobic chrom ale nie idzie bo jest potrzebny vrayMTL sciaglem sobie ta darmowa wersje i zrobilem wszystko ale nie mam tego :( skad to ma wziasc ?:D
Gość User190 Napisano 1 Październik 2005 Napisano 1 Październik 2005 Uppppps... Bajtel??? Ale Ty chyba nie ładujesz w jednej scenie materiałów brazilowych i Vrayowych, renderując to wszystko Scanlinem???? :> Wyprowadź mnie z błędu.. plZzzzz...
BajteL Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 nie nie laduje tego wszystykiego w jedna scene :) tylko chodzi o to ze przyda mi sie to potem to jest 1 :D a 2 chce zrobic chromowana powiewrzchnie znaczka zeby wyszedl fany efekt ale nic nie wychodzi ;] hehe :D moze macie jakies fane pomysly ?
Gość User190 Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Rzuć okiem na przyklejony temat... swoją drogą gdzieś na forum jest taki dział, gdzie umieszczane były darmowe matlibsy - enjoy!!
Rekomendowane odpowiedzi