tomeg Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 Zrobiłem projekt łazienki u mnie w domu:) tak bedzie mniej wiecej wygladać . Starałem sie zaprojektować w miare realnie jesli chodzi o moje mozliwości finansowe i potrzeby domu.lazienka 190x300cm.kafle paradyż-junona,wanna i podwieszany kibelek "Koło" umywalka Art ceram "Fuori box" (niestety w zwiazku z remontem w mieszkaniu musialem przerwac bitwe ,wiec znalazłem pretekst by pobawic się wizualizacją:) bardzo chetnie poczytam wasze uwagi zwłaszcza odnosnie konceptu. max7 ,vray, rendering 20 h:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robin7 Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 bla bla bla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 bla bla bla trutututu a co do pracy , tak jakos , ekm , jednolicie stanowczo za duzo tej zółci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 oświetlenie przejdzie ale te kafelki to bym dał w innym kolorze bo troche sie zlewa wszystko - jak Marcin napisał - za żółto - popraw kamere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 render ladny...ale do tak malej lazienki chyba lepsza bylaby kabina z prysznicem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7gaga Napisano 4 Październik 2005 Share Napisano 4 Październik 2005 takie male pytanie- czy nie trzeba wiecej lampek?tylko 2 nad umywalka?(albo jakos inaczej rozmieszczone, bo kolo wanny w zimowy wieczor potrzeba bedzie postawic swieczki chyba;))tam one swieca na czubek glowy cos mi sie zdaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi