Roli Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 Oka model stary i dopiero jak cos zaczalem w v-ray kminic to postanowilem to dokonczyc bo sie zasiedzialem jdnak troszke przy modeliku wiec gupio jakos tak go samego zostawic mi bylo :P Oka prosze o komenty i ... a zreszta wiecie co macie robic :D
AGmakonts Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 hehe no narazie może byc choć nie rewelka popraw to drewno. BTW: nie wzorowałeś się czasem na tej gitarce co Judasi w 80' grali?:)
Roli Napisano 4 Październik 2005 Autor Napisano 4 Październik 2005 Kurcze no wlasnie w tym problem bo to textura akurat i kurde jakos mnie to nie wyszo bo wzialem jakas mapke standardowa w ps-a i przeskalowalem i na unwarpa nalozylem jakos i tak dziwnie jest Nie wiecie moze jak to powinienem zrobic zeby bylo ok ?
Lopss Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 total textures - tam sa fajne faktury drewna, a jeśli nie masz to znajdz na necie!
Matchias Napisano 4 Październik 2005 Napisano 4 Październik 2005 I progi chyba trochę za grube Pozdrawiam
TrojkaT Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 tak progi za grube i struny :) te tu sa do gitary baswoej a tu mamy elektryka ;)
Roli Napisano 5 Październik 2005 Autor Napisano 5 Październik 2005 Hmmm ze tak powiem no model stary dobrze ze nie pokazałem siatki bo chba ms tam jest na 3 nastawiony :D a co do strun to chyba tylko z bliska tak duze wygladają bo zdaleka to chyba ok :>? Aha mam takie pytanie czy Wam tez w głownym WIP-ie pokazalo sie 5 watkow tego mojego ?? bo umnie widnieje piec tych samych tylko w kazdym watku inna miniaturka :D Jak ktos to umie to niech laskawie zmieni :D
Rekomendowane odpowiedzi