Napisano 4 Październik 200519 l Oka model stary i dopiero jak cos zaczalem w v-ray kminic to postanowilem to dokonczyc bo sie zasiedzialem jdnak troszke przy modeliku wiec gupio jakos tak go samego zostawic mi bylo :P Oka prosze o komenty i ... a zreszta wiecie co macie robic :D
Napisano 4 Październik 200519 l hehe no narazie może byc choć nie rewelka popraw to drewno. BTW: nie wzorowałeś się czasem na tej gitarce co Judasi w 80' grali?:)
Napisano 4 Październik 200519 l Autor Kurcze no wlasnie w tym problem bo to textura akurat i kurde jakos mnie to nie wyszo bo wzialem jakas mapke standardowa w ps-a i przeskalowalem i na unwarpa nalozylem jakos i tak dziwnie jest Nie wiecie moze jak to powinienem zrobic zeby bylo ok ?
Napisano 4 Październik 200519 l total textures - tam sa fajne faktury drewna, a jeśli nie masz to znajdz na necie!
Napisano 5 Październik 200519 l tak progi za grube i struny :) te tu sa do gitary baswoej a tu mamy elektryka ;)
Napisano 5 Październik 200519 l Autor Hmmm ze tak powiem no model stary dobrze ze nie pokazałem siatki bo chba ms tam jest na 3 nastawiony :D a co do strun to chyba tylko z bliska tak duze wygladają bo zdaleka to chyba ok :>? Aha mam takie pytanie czy Wam tez w głownym WIP-ie pokazalo sie 5 watkow tego mojego ?? bo umnie widnieje piec tych samych tylko w kazdym watku inna miniaturka :D Jak ktos to umie to niech laskawie zmieni :D