Gość GRZECHOtnick Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 zamieszczam kilka starych szkiców. jest to mój pierwszy raz więc bądźcie delikatni
grim666 Napisano 6 Październik 2005 Napisano 6 Październik 2005 większe by się przydały i lepsza jakość. choć troszkę koślawe, to mi się podobają, lubię takie! (np. w podręcznikach do Warhammera była kupa koślawych rysunków, ale miały jakiś taki fajny klimat). czekam na coś nowszego!
miwt Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 hmm...jeszcze troche musisz pociwczyc technike..nie da sie ukryc..ale pomysl sa fajne...napewno masz pomysly i wyobraznie..teraz tylko trzeba roziwjac:) pozdrawiam
slizgi Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 mi sie podoba z tym misiem co rzuca cien monstera jakiegos :)
ZiBi_PL Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 hmmm jak to sie mowi - pierwszy raz musi bolec :P ale mi sie podobaja. sam tez czasem cos naskrobie olowkiem i nie jest to najwyzszych lotow wiec cie niebede krytykowal :P ucz sie ucz tylko tyle ci powiem
Rekomendowane odpowiedzi