TrojkaT Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 hej zalogowalem sie na forum ale nie mam zadnego emaila aby katywowac konto ;) da mi ktos loga i i haslo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 spróbój przez inny mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 probowalem na 2 nic :) niech mi da ktos logina i haslo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 a te konta na tych samych portalach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 nie na innych, kurcze no potrzebuje tam wejsc koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 heh. czasami jak podajesz rodzimego maila (np: poczta.fm etc) zagraniczne fora traktują je jak nieprawidłowe/nieistniejące. spróbuj załozyć na hotmailu albo yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 na wp i hotmail mam konta i nic nie przyslali potwoerdzenia nie wiem w h... wala czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 mi szło tydzien :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 10 Październik 2005 Autor Share Napisano 10 Październik 2005 lol hindus powanie ?? wszystkim tak idzie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 już masz gotowe - sprawdz pm'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 11 Październik 2005 Autor Share Napisano 11 Październik 2005 hindus wielkie dzieki :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi