Napisano 12 Październik 200519 l modeluje se postac no i nie dziala mi see-through w properties obiektu ?? bax wogule nie jest przezroczysty od czego to zalezy ??
Napisano 12 Październik 200519 l musisz mieć zaznaczone smooth+highlights, zaznacz obiekt i wciśnij alt+x
Napisano 12 Październik 200519 l Autor mam zaznaczone zawsze mi normslnir to chodzilo a teraz nie wiem co sie przestawilo :) dalej nie dziala??
Napisano 12 Październik 200519 l Autor dobra dziala tez mi wlasnie na mysl przyszedl zeysterownik zmienic :) z gl dziala a mialem software ;)
Napisano 12 Październik 200519 l mialem software ;) :D:D:D software to ja uzywalem w maxie 4 do camera matchingu bo w tych dwoch pozostalych kaszaniły mi sie znaczniki ;]
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor czemu mi to znow nie dziala :( nalozylem zwykla bitmape na plane i see-through nie dziala ,smooth+highlights jest i ....
Napisano 12 Listopad 200519 l Autor hindus nie czaje twego pytania ?? nie dziala mi see-through, znika mi mapa ktora nalozylem :)
Napisano 12 Listopad 200519 l Bo tak po prostu jest :) Wciskasz Alt+X, obiekt staje się szary i materiały są niewidoczne. Jak masz materiał tupu Standard, to daj mu opacity na 50 i będziesz miał See-thru z widoczną mapą :)