TrojkaT Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 modeluje se postac no i nie dziala mi see-through w properties obiektu ?? bax wogule nie jest przezroczysty od czego to zalezy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 musisz mieć zaznaczone smooth+highlights, zaznacz obiekt i wciśnij alt+x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 mam zaznaczone zawsze mi normslnir to chodzilo a teraz nie wiem co sie przestawilo :) dalej nie dziala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 może zmień sterownik wyświetlania na dx lub ogl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 12 Październik 2005 Autor Share Napisano 12 Październik 2005 dobra dziala tez mi wlasnie na mysl przyszedl zeysterownik zmienic :) z gl dziala a mialem software ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 mialem software ;) :D:D:D software to ja uzywalem w maxie 4 do camera matchingu bo w tych dwoch pozostalych kaszaniły mi sie znaczniki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 czemu mi to znow nie dziala :( nalozylem zwykla bitmape na plane i see-through nie dziala ,smooth+highlights jest i .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 jak ma ci teraz działac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 12 Listopad 2005 Autor Share Napisano 12 Listopad 2005 hindus nie czaje twego pytania ?? nie dziala mi see-through, znika mi mapa ktora nalozylem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 12 Listopad 2005 Share Napisano 12 Listopad 2005 Bo tak po prostu jest :) Wciskasz Alt+X, obiekt staje się szary i materiały są niewidoczne. Jak masz materiał tupu Standard, to daj mu opacity na 50 i będziesz miał See-thru z widoczną mapą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi