Napisano 27 Lipiec 200222 l szukam plagina do atmosfery, konkretnie do chmur, światła, trawy, drzew itp. jestem początkujący i nie znam nazw pomocy koledzy!!! gorek
Napisano 28 Lipiec 200222 l Hmmmmm... do chmur Pyro Claster ( Pro Optic Suite ) do trawy chyba nie ma pluginu do maxa ( ale skrypt chyba jest ) do drzew jest onyx tree
Napisano 28 Lipiec 200222 l FR ktory Ja mam zajmuje 21 MB nie da sie tego odchudzic bo jest to jeden plik instalacyjny :(
Napisano 28 Lipiec 200222 l witam!!! Do trawy jest plugin do maxa jak sie nie myla nazywa sie druid :) nawet jest tutorial do niego :) 3 majcie sie
Napisano 28 Lipiec 200222 l ah tak faktycznie jest Druid , nigdy niemialem przyjemnosci sie nim pobawic ( KLICEK jak go masz to mozesz na priv :) ) Druid jest tez chyba do robienia drzew (ale nie dam sobie uciac ... :) )
Napisano 28 Lipiec 200222 l Autor już go mam jest fantastyczny dzieki!!!! robi super drzewka itd. pozdrowienia gorek:D
Napisano 28 Lipiec 200222 l jak masz Druida to zapodaj link do niego albo wal na priv :) bylbym wdzieczny =)