gorek Napisano 27 Lipiec 2002 Share Napisano 27 Lipiec 2002 szukam plagina do atmosfery, konkretnie do chmur, światła, trawy, drzew itp. jestem początkujący i nie znam nazw pomocy koledzy!!! gorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrik Napisano 28 Lipiec 2002 Share Napisano 28 Lipiec 2002 Hmmmmm... do chmur Pyro Claster ( Pro Optic Suite ) do trawy chyba nie ma pluginu do maxa ( ale skrypt chyba jest ) do drzew jest onyx tree Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorek Napisano 28 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2002 Petrik powiedz mi co z tym finalem przesyłałeś bez ty scen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrik Napisano 28 Lipiec 2002 Share Napisano 28 Lipiec 2002 FR ktory Ja mam zajmuje 21 MB nie da sie tego odchudzic bo jest to jeden plik instalacyjny :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 28 Lipiec 2002 Share Napisano 28 Lipiec 2002 witam!!! Do trawy jest plugin do maxa jak sie nie myla nazywa sie druid :) nawet jest tutorial do niego :) 3 majcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrik Napisano 28 Lipiec 2002 Share Napisano 28 Lipiec 2002 ah tak faktycznie jest Druid , nigdy niemialem przyjemnosci sie nim pobawic ( KLICEK jak go masz to mozesz na priv :) ) Druid jest tez chyba do robienia drzew (ale nie dam sobie uciac ... :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorek Napisano 28 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2002 już go mam jest fantastyczny dzieki!!!! robi super drzewka itd. pozdrowienia gorek:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrik Napisano 28 Lipiec 2002 Share Napisano 28 Lipiec 2002 jak masz Druida to zapodaj link do niego albo wal na priv :) bylbym wdzieczny =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi