3dsmaxman Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 mam nastepujace pytanie: posiadam zepsuty notebook (uszkodzona plyta glowna) ze sprawna matryca LCD; czy da sie taka matryce wykorzystac jako monitor do innego komputera? (przelotki etc.)
illy Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 jakos pewnie sie da, ale powodzenia w lutowaniu, zasilaniu, pamietaj ze kontrola jasnosci i kontrasu jest na klawiaturze itd itp
Drakula Napisano 15 Październik 2005 Napisano 15 Październik 2005 chyba lepiej bedzie to sprzedac na allegro i kupic sobie normalnego lcd'ka :>
Gość grimm Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 mam pytanko -> mam popsutego laptopa i jedyna co dziala to ekran:] i tego dotyczy moje pytanie: czy da sie podlaczyc monitor lcd 15" od laptopa do zwyklego pc??
Drakula Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 bodajze wczoraj byl taki sam topik. Nie uwazasz ze wyszukiwarka to wspanialy wynalazek ?
illy Napisano 17 Październik 2005 Napisano 17 Październik 2005 http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=20165
Rekomendowane odpowiedzi