kfadrat Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 witam, przepraszam ze w ogole zaczynam topic na waszym forum, ale bardzo potrzebuje pomocy, a zauwazylem ze duzo rozmawialiscie o tabletach... odkopalem swojego starego tableta pentagram duo pen tablet pod com porta (usb nie dzialal dziwnie na moim komputerze). niestety nie znalazlem zadnych driverow (plyta sie zawieruszyla). czy ktos moze wie skad dostac te drivery? szukam od 40 minut w internecie i nie moge znalezc nawet strony producenta... bardzo prosze o jakakolwiek szybka pomoc, cokolwiek co mogloby nakierowac mnie...
Tymek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Hello, może tu? http://www.mmv.pl/serwis/sterowniki.php?grupa=PENTAGRAM%20-%20tablety%20graficzne&model=DuoPen%20Serial&system=&nr= p.s. A jak ich szukałeś? Mi to zajęło 3 miuty ;)
kfadrat Napisano 18 Październik 2005 Autor Napisano 18 Październik 2005 podam ci adres, przyjdz i mnie zabij za moja glupote :) szukalem w googlach. pod przeroznymi haslami... pentagram duo pen tablet drivers i inne tego typu... ide wbije sobie rysik w oko... aha, i DZIEKI WIELKIE (o takie wielkie jak litery)
Tymek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Stara zasada mówi, że najprostsze rozwiązania często są najlepsze. Googlom "pentagram drivers" wystarczyło ;)
Rekomendowane odpowiedzi