Napisano 27 Październik 200519 l Witam. Mam obiekt któremu przypisałem controler "Path Constraint" . Jak zrobić, aby obiekt nie miał tego, ani jakiegokolwiek innego controlera, który został przypisany? Pozdrawiam
Napisano 27 Październik 200519 l Autor OK, jest delete, lecz usuwa tylko patch, ale sam kontroler zostaje. Chcę, aby obiekt nie miał tego kontrolera. Pozdrawiam.
Napisano 27 Październik 200519 l musialbys przypisac inny kontroler. nie rozumiem tylko w jakim celu nie chcesz żadnego kontrolera ???? nie moge doszukac sie sensu. powiesz ?
Napisano 28 Październik 200519 l Autor Przypuśćmy, że mamy skomplikowany obiekt poly w którym mamy modyfikator skin(dokładne przypisanie kości trwa dosyć długo) i do nigo przypisalismy jakiś kontroler. Możemy odzyskać samą siatkę wchodząc w edycję (polygon i detach), lecz w takim przypadku stracimy skin. Jest to przypadek hipotetyczny, ale może się zdażyć. Jak usunąć kontroler? Kiedyś spotkałem się z podobnym problemem i musiałem obiekt tworzyć od nowa. Teraz jestem bardziej zapobiegliwy i mam wszystko zachowane. Uważam, że brak możliwości usunięcia kontrolera jest wadą. Popzdrawiam.