Lis Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Zacząłem robić moją pracę dyplomową. Będzie to krótki filmik. Trochę fabuły. Najważniejszą sceną filmu ma być pościg. Film osadzony w latach 70 w San Francisco. W związku z tym zacząłem robić model. To jest mój pierwszy (Do pracy i w ogóle kiedykolwiek) Brakuje jeszcze kilku szczegółów, wnętrza i poprawek w siatce. Pierwszy raz coś modeluje i siedzę nad tym już 4 dzień. Proszę o możliwe rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 Hmm jak na poczatek nie jest zle. Rozumiem ze ten Mustang bedzie LP? Na tylnym narozniku kolo swiatel masz zla topologie siatki. Usun te trojkaty i dodaj edge za pomoca cut'a. Powinno wygladzic znaczaco model. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 27 Październik 2005 Share Napisano 27 Październik 2005 koło lamp jakoś ciężko ci będzie z tego wyjśc - może tak od nowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 Poproszę o troszkę dokładniejsze instrukcje. Rozumiem że mam usunąć trójkąty na tyłku i zrobić jako kwadraty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 Ello! Zrobiłem z tym tyłkiem. Poprawiłem też nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Zaokrągl bardziej nadkola a będzie git! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Nawet niezle, z tyl ciagle widac niedorobki. Jak na pierwszy model to gratuluje!!!! Zycze powodzenia z ta animka... PS, jest chyba z 1000 fajnych samochodow, dlaczego wszyscy sie uparli na tego cholernego mustanga?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Chyba dlatego że to lata 70' dzieci kwiatu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clown Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 ładny projekt ale troche siatke zwalileś ( trójkąty ) ale ogólnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 29 Październik 2005 Autor Share Napisano 29 Październik 2005 Teraz biorę się za środek. Nie będę już tego poprawiał bo ten akurat model będzie jako scenografia. Za niedługo wrzucę jeszcze środek. I później biorę się za inne samochody. Mam nadzieję że następne modele wyjdą lepiej. I jeszcze jeden widoczek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Jest średnio moim zdaniem siatka w pewnych miejscach jest zabardzo zagęszczona, ale to dopiero początek.......... pierwszy model...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 29 Październik 2005 Share Napisano 29 Październik 2005 Moim zdaniem: 1. Zbyt kanciasto, 2. Czy to nie powinno być łagodne przejście na kancie?, 3. Siatka zderzaka jest zbyt gęsta, ale tego sie chyba nie da juz zmienić, 4. Czy to nie powinno być łagodne przejście, a nie tak kanciaste? Ale jak na początek i tak dobrze. Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 to juz kurde 4 mustang ostatnio na forum...jak kiedys audi tak teraz fordy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 miwt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 31 Październik 2005 Autor Share Napisano 31 Październik 2005 Robie animke w stylu retro. Obrucz mustanga będzie jeszcze kilka fajnych modeli nie tylko forda. Koniu_1990 - Masz oczywiście rację. Ale ten model posłuży jako drugi plan. Wszystkie uwagi mile widziane. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 6 Listopad 2005 Autor Share Napisano 6 Listopad 2005 Elo. Last render tego modelu. Dodałem środek. Teraz biorę się za następny FORD FAIRLANE THUNDERBOLT on też posłuży jako background. puźniej będzą jeszcze 4 modele i 2 główne. Razem 6 modeli do otoczenia i 2 główne wypasione (mam nadzieję). Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi