giorgione Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 elo. elo. To znowu ja. Jak wcześniej obiecałem wrzucam fotki kolejnej postaci wykonanej z gliny. Tym razem materiał znacznie tańszy (10 kg = 24 zł :D). Materiał - glina ceramiczna szamotowa. Wysokość - 28 cm (na chwilę obecną:) ) CZas pracy - koło 4 godzin. Materiał bardzo dobrze się układa - większa wytrzymałość, niżeli miało to miejsce w poprzedniej rzeźbie. Jak dobrze pójdzie koło poniedziałku wrzucę kolejne fotki, na razie daję to, co mam :) Wszelkie uwagi mile widziane :) Wielkie sorry za foty - robione kilka minut temu przy strasznym świetle - aparacik też nie domaga :/ Następnym razem sie bardziej postaram (jakieś białe tło no i foty będą robione w dzień). Pozdr Giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 miłe, nawet badzo ;]. ty śpisz kiedykolwiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 powinienes dawac te figurki do zeskanowania do 3d a my bysmy rendery walili :) miodzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Super design hełmu . Czekam na update :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 no fajnie sie zaczyna ...poki co mozna powiedziec ze to zarys bryly a w szczegolnosci w niektorych miejscach zobaczymy co bedzie dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 świetne giorgione, szczególnie fajna prawa ręka :) To ta glina o której myślę ? Może też się skuszę. Jak szybko było zamówienie zrealizowane i jak to zapakowali ? pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 czy po takiej glinie można łatwo malować aerografem ? skąd zamawiałes ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 5 Listopad 2005 Autor Share Napisano 5 Listopad 2005 glinka superancka - smart mi polecił internetowy sklepik Termin realizacji - 2 dni po wpłaceniu kaski na konto firmy. Zlecenia bardzo fajnie sie relizuje - potwierdzenie przesłania zlecenia też przychodzi na maila, jakby co . Polecam po prostu :) http://ceramika.kepka.com.pl/cgibin/shop?show=111&sort=id&sid=28a4e8da sami mozecie sprawdzić :D - ceny maja bardzo przyjazdne i obsługa fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 mi się podoba ładnie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 6 Listopad 2005 Autor Share Napisano 6 Listopad 2005 Troszkę poskrobałem - mały upload Na raie wygląda jeszcze lamersko :/ Rycerz będzie się lekko opierał o skałę - przy następnych fotkach zobaczycie o co mi chodzi :) Pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi