timon221 Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Kolejny robocik. Scena jak zwykle pusta ale niestety sprzet nie pozwala mi na urozmaicania. Robie na P3 733MHz, z grafika 32RAM i 256RAM oparacyjnej. Ale i tak mi sie podaba. Pozdro dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Wogóle nie przypomina mi to robota...... Wogóle ma tylko jeden materiał..... nie postarałeś się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timon221 Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 Przyznaje jest ubogi w materialy,tekstura to moja noga achillesowa :-) ale biega szybok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-RoX- Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Troche dziwnie to wyglada, ale model ogólnie ładny. Może przenieś do WIP i domodeluj do niego cialo,rece,i jakąs fajna głowe. moze z tego wyjsc fajny robot,dodaj jakies kable ,i takie żeczy.Pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 jakoś to niezabardzo mi przypomina cokolwiek, ale tak jak -RoX- pisze może być dobrze tylko wymaga pracy - nad texturami no i szczegółami modelu Keep working Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi