Talllad Napisano 15 Lipiec 2003 Share Napisano 15 Lipiec 2003 Witam! Sprawa jest taka: mam juz wymodelowa czesc modelu, wszystko ladni pieknie, potem dodaje kolejny element (calkiem prosty), nakladam meshsmooth, chce zrenderowac i po czesciowym wykonaniu rendera, program wychodzi bez zadnego komunikatu do widnowsa. Bez nalozonego meshsmootha renderuje sie normalnie. Juz w kilku modelach mi sie to zdarzylo i to skutecznie zniecheca do dalszej pracy... moj sprzet: Athlon1700 XP, 256DDR RAM, GF4MX440, Windows 2000 professional, 3ds max 5.... prosze o pomoc! [pomocy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talllad Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2003 aha... zapomnialem jeszcze dodac, ze czasami max wychodzi nawet podczas przgladania sceny w zwyklym widoku.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 15 Lipiec 2003 Share Napisano 15 Lipiec 2003 a jaki masz render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talllad Napisano 15 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 15 Lipiec 2003 standardowy scanline.... a w viewporcie OpenGL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yataryba Napisano 17 Lipiec 2003 Share Napisano 17 Lipiec 2003 tez tak kiedys mailem , szczerze nie wiem dlaczego , natomiast problem obszedlem w ten sposob ze jak zobaczylem ktory element miesza , to go wywalilem i zrobilem nowy troche innym sposobem . wiem ze to nie pociesza ale .. zawsze jest troche do przodu [lol2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi