Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich

mam do przygotowania prezentacje mulitimedialną na temat 3d studio max ktorą mam zaprezentowac w j.angielskim.Moim głownym problemem jest to ,ze osoby ktore beda sluchac tej prezentacji w ogole nie maja pojecia o 3ds max.Wiec chciałam prosic o pomoc w poszukiwaniu materiałow ktore mogły by im wyjasnic czym jest 3ds max opowiedziec o głownych funkcjach i pokazac pare prac.Ja zabieram sie za poszukiwanie podstawowych wiadomosci o 3ds max (i ich tłumaczenie :/ ).Z gory dziekuje osobom ktore pomoga mi w dostarczeniu niezbednych informacji na ten temat. POZDRAWIAM

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 980
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

sskoro wziełes sie za robote prezentacji to powinienes wiedziec co to jest i gdzie szukac informacji na ten temat - nie rozumiem.

Napisano

Tak mi na pewno nie pomozesz szkoda :( 3ds to moja pasja ktora chce sie podzielic z innymi i dlatego dzisiaj postanowiłam wybrac sobie taki temat. Chce zeby to była dobra prezentacja i zrozumiał dla wszystkich.

Napisano

;] praktyczne cwiczenia z Integrated skills czy Listening ? ;]

w kazdym razie jesli po angielsku to moge polecic ci CG-Wikipedie

http://www.wikicg.com/wiki/index.php/Main_Page

tam bedizesz miała wyjasnione wszystkie funkcje po angielsku , albo skozystaj z tutoriali bo rozumeim ze musisz zaprezentowac 3d maxa a pozneij zadac pytania na ktore reszta sluchaczy ma odpowiedziec ? ;]

Napisano

hindus: wtopa, to dziewczyna ;p

Sylwiahc: help maxowy, tam sa opisane funkcje, sa i jakies obrazki

Napisano

illy: dziewczyna ktora studiuje informatyke i ktora juz sobie znalazła potrzebne informacje :p