bugas Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Więc tak mam dreamweavera 8 fajnie fajnie, mam go juz z miecha jest wsio ok, az tu dzisiaj go odpalam po jakiejs tygodniowej przerwie odpalam jakikolwiek html wczesniej napisany i mam cos takiego POMOCY!!!!!
max_noob Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 alt+v i code albo design albo code and design
bugas Napisano 11 Listopad 2005 Autor Napisano 11 Listopad 2005 chodzi mi oto ze kod wygląda tak: a powinien tak: Nie wiem czemu jak stworze w dreamweaver'rze nowy dokument to jest jak na rys2 ale jak juz otworze jakis wczesniejszy projekt to juz jak rys.1, wie ktos o co biega???
max_noob Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 chodzi ci o te nawiasy ze tu sa () a na drogim ?
bugas Napisano 11 Listopad 2005 Autor Napisano 11 Listopad 2005 nawiasy, bardzo mala i spixelowana czcionka
leander Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 Ctl+U > 'Fonts' > 'Code view' ustaw na Courier New i powinno byc ok.
tweety Napisano 11 Listopad 2005 Napisano 11 Listopad 2005 otwórz htmla w notatniku skopiuj kod otwórz nowy dokument w dreamweaver i wklej. to jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy (może poza reinstalką macromedii) Pozdrawiam
bugas Napisano 11 Listopad 2005 Autor Napisano 11 Listopad 2005 są dwa problemy 1 to to ze zrobiłbym tak gdyby to był tylko jeden dokument ale to sie tyczy kazdego, a 2 to ze reinstalka dreamweavera nie pomogła [edit] w dreamweaver'rze 2004 problem jest ten sam, o co chodzi???
bugas Napisano 12 Listopad 2005 Autor Napisano 12 Listopad 2005 już problem rozwiązany zrobiłem to co zrobił by każdy zdesperowany człek FORMAT!! (groza)
Rekomendowane odpowiedzi