Napisano 11 Listopad 200519 l Więc tak mam dreamweavera 8 fajnie fajnie, mam go juz z miecha jest wsio ok, az tu dzisiaj go odpalam po jakiejs tygodniowej przerwie odpalam jakikolwiek html wczesniej napisany i mam cos takiego POMOCY!!!!!
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor chodzi mi oto ze kod wygląda tak: a powinien tak: Nie wiem czemu jak stworze w dreamweaver'rze nowy dokument to jest jak na rys2 ale jak juz otworze jakis wczesniejszy projekt to juz jak rys.1, wie ktos o co biega???
Napisano 11 Listopad 200519 l otwórz htmla w notatniku skopiuj kod otwórz nowy dokument w dreamweaver i wklej. to jedyna rzecz jaka mi przychodzi do głowy (może poza reinstalką macromedii) Pozdrawiam
Napisano 11 Listopad 200519 l Autor są dwa problemy 1 to to ze zrobiłbym tak gdyby to był tylko jeden dokument ale to sie tyczy kazdego, a 2 to ze reinstalka dreamweavera nie pomogła [edit] w dreamweaver'rze 2004 problem jest ten sam, o co chodzi???
Napisano 12 Listopad 200519 l Autor już problem rozwiązany zrobiłem to co zrobił by każdy zdesperowany człek FORMAT!! (groza)