Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

podobnie jak koledzy pobawilem sie w patchowanie sterow do GF2 i troszke namieszalem w biosie karty i dziala git[spox]z 166MHz taktowania do 195 bez problemow z zamontowanym wiatraczkiem praca wydajniejsza o jakies 10%[spox]malo ale zawsze cos.Mam jednak maly problem o ktory juz pytalem ale chyba nie tam gdzie trzeba:| Po zmianie GF2 na Quadro2 OpenGL dziala miodzio w wiewportach ale kiczowato przy renderingu z D3D jest na odwrot.Gadalem z paroma ludzmi z roznych srodowisk kompoterowych i wielu polecalo prace na D3D, w koncu juz sam nie wiem na czym pracowac, szczegulnie ze nie mam za wydajnej maszyny(raptem 900Mhz i troche sdr):( Moze jest ktos kto w tym b.dlugo siedzi i co nie co mi dopomorze.Pozdro z Gdynii:D

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

nak to przy rendringu? przeciez ani open, ani diect nie mj nic do renderingu, chyba ze chodzi ci o tryb wyswietlania smooth+............. . to jest juz znany mankament ze opn chodzi lepiej przy wire, a direct przy smooth, sam siedze głównie n wire dlatego zawsze uzywam opena i do niego namawiam.

Napisano
  • Autor

wielkie dzienks:)troche co niecu pogadalem zwiecej z ludzmi i juz czaje w czym rzecz.Chyba plyta i procek do wymiany:(

Napisano

czytałem wcześniejsze posty i troszke czuje sie zaskoczony - u mnie przy smooth open gl chodzi totalnie szybciej

(mam zainstalowany max5 + update do 5,1 + serv pack do 5,1 + dx9 + patch dx 9 )

a sprzet to FG TI4200 128 ddr agpx8 + athlon 2000+ i 2x512 DDR 333 cl 2,5 Kingstone)

używam wiec wszędzie opena (v1.4)

wszystko na systemie 2k