lord_saskybody Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 mianowicie szukam dzwieku "japońskich świateł na przejsciu dla pieszych" ma ktos moze w posiadaniu taki dzwięk. ??? pzdr
Muzzy Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 Moze spróbuj wyciać go z Animatrixa, bo w jednej cześci takowy sie pojawił :P
lord_saskybody Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 mam wszystkie jakby czesci animatrixa :) jest ten dzwiek w "Nawiedzony dom" Muzzy-> jakim oprogramowaniem można dziabnąc dzwiek cos mi swita ze VisualDub zapisac dzwiek z filmu do *wav apotem co Adobe Audtion ??? pzdr ps. wsumie to sobie sam na pytanie odpowiedziałem :D:D:D ale poza twoją sugestią ma ktos jeszcze jakies pomysły ?
Muzzy Napisano 13 Listopad 2005 Napisano 13 Listopad 2005 dzwiek mozesz wyciagnac do WAVa VirtualDub-em, albo do mp3 VirtualDub Mod-em :)
lord_saskybody Napisano 13 Listopad 2005 Autor Napisano 13 Listopad 2005 Bedzie żył ;) Tyle tylko mogłem zrobić: http://www.megaupload.com/?d=ONQK9502 wsumie słychać dzwięk tych świateł ale słychać tez inne głosy jakieś sugestie jak je usunąć ??
Rekomendowane odpowiedzi