Napisano 15 Listopad 200519 l Czy kros wie jak uruchomic Maxwell'a?? caly czas mi pisze ze niema pliku default.mxs i niewiem gdzie go moge znalezc.
Napisano 23 Listopad 200519 l Zasadnicze pytanie - zainstalowałes go ? po instalacji należy jeszcze skopiować plugin dla 3dsmax do folderu Plugins w katalogu 3dsmax (np. c:\3dsmax7\plugins\maxwell.dlr czy jakos tak) jeśli masz to to po odpaleniu 3dsmax, wciskasz przycisk F10 i z pod-menu Assign Render (na dole) wybierasz MaxwellRender dla Production. Pokaż jakiś obrazek. Aha i pamiętaj żę w sprawie pirackich softów i ich instalek nie pomagamy :P
Napisano 25 Listopad 200519 l Witam:) Mam maxwella dla Rhino, ale niestety nie mam pojęcia jak go uruchomić:( a na ich forum nie mogę się zalogować, a rejestrowałem się i aktywowałem konto... Dziwna sprawa... Pozdrawiam
Napisano 25 Listopad 200519 l MohSETH: Zapisz całosc Rhinoll/rhp do C:\Program Files\Rhinoceros 3.0\Plug-ins (jesli tam masz rhino ;)) Odpal Rhino i wybierz z menu Tools -> Plugin Manager Po prawej kliknij na "Install" Nawiguj do katalogu i wybierz Rhinoll.rhp - otwórz.