Napisano 15 Listopad 200519 l takie cus skrobnalem dlugopisem nudzac sie w robocie i unikajac szefa hehe ;). pozdro
Napisano 15 Listopad 200519 l To chyba ci sie nie dal dlugo nudzic. Kreska chaotyczna i zbyt duzo niepotrzebnego "siana". Anatomia lezy - nawet jesli przyjac ze to taka konwencja - powiedzmy komiksowa - to jednak glowa nie jest przyczepiona tak do szyji.
Napisano 15 Listopad 200519 l autoportret?:D nie no spoko każdemu się kiedyś nudzi i musi wtedy się czymś zająć wiec ja tam bym się tu niczego nie czepiał. PZDR
Napisano 15 Listopad 200519 l Autor hehe... dzieki golum odbrales to jak nalezy ;). to nie mial byc wyczes tylko luzna radosna tworczosc. a jesli chodzi o to co powiedzial thirdeye... zgadza sie jesli chodzi o anatomie to nic tu anatomicznego nie ma ;). ale jesli spojrzysz na wiele postaci kreskowkowych to trudno mowic o jakiejs anatomii wiec ten zarzut akurat nie dziala. co do kreski to zgadzam sie z toba w 100 % jestem poczatkujacy jesli chodzi o te tematy, wiec i kreska nie jest specjalna... tak czy inaczej cos mi sie w tym spodobalo dlatego tu postawilem ;) pozdro Maciek