Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cze.

Przedstawiam wam mojego Androida nowego... prosze o komenty pozytywne jak i negatywne:P

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 935
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

praca pokazuje ze masz mozliwosci..ale jeszcze nie dokonca wiesz jak je wykorzystac..ale spokojnie dino jeszcze rok...i bedziesz smigal:D...poleca, te pedzle w painterze o ktorych ci kiedys mowilem ...i osobiscie jestem za dodoniem czerwonych akcentow ktore beda odbieciem czerwonego swiatla...:)

Napisano

Niby jest glowa ale to troche za malo zeby powiedziec ze praca jest ciekawa czy cos konstruktywnie skrytykowac.

Napisano
  • Autor

a może jakieś wskazówki techniczne? np jakich pędzli najlepiej używać aby uzyskać lepsze efekty? pozdro

Napisano

To moze przeczytaj jeszcze raz co napisalem - na razie jest tego za malo zeby cos krytykowac. Kazdy rysunek to po pierwsze pomysł a dopiero po drugie wykonanie. Nie ma co sie bawic w porady techniczne jak nie ma dobrego zalozenia i fajnego pomysłu.

Napisano
  • Autor

no nic, trudno. Ale mimo wszystko dzięki za krytyke bo jakby niepatrzeć to napisaleś że slaby pomysl i wykonanie. To jest już dla mnie w pewnym stopniu jakaś wskazówka kierująca mnie na wlaściwy trop. Jeżeli nie Ty to w takim razie może ktoś inny da mi rady i wskazówki co do techniki wykonania?

pozdrawiam - dino

Napisano

ja bym ci radzil jesli zostanies zprzy tym koncpeice np...drobic z lewej strony inne tlo np szare...zrobic jakies maly odblask na kasku od strony tej szarosci...wiesz o co chodzi baw sie z swiatlem ten progrm daje bardzo duze mozliwosci ....po za tym wypadalo by w kolejnym etapie pracy dopracowac przejscia barw....i dokladnosc kasku...to na tyle narazie...powodzenia:)