Gość celofan Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 HEJ! MAM PYTANKO... Dlaczego przy imporcie dwg do maksa ,max nie czyta mi dobrej skali? Wymiary nie pasuja ni w ząb ,a i tu i tu rysuje w metrach:(.Może ktoś się z ty spotkał ..pomózcie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 nie wiem czym to jest spowodowane ale spóbuj przestawić jednostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość celofan Napisano 20 Listopad 2005 Share Napisano 20 Listopad 2005 hm,próbowałam już przestawiać jednostki ...nic z tego ,najlepsze że w drugą stronę tj.gdy 3ds wklejam do autocada wszytsko jest ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorjan Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Można po zaimportowaniu do maxa projektu scalić wszystko i za pomocą tape ustawić zamierzony rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi