Swietlik Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 mam problemo niewiem jak zrobić żeby jakiś obiekt dopasował sie kształtem do innego tzn. mam wymodelowany kontynent i chce żeby nałożył się na kulę... dopasował się do tej kuli. wiem że taka opcja gdzieś jest bo kiedyś jej używałem, robiłem ulice która dopasowywała się do terenu ale nie pamiętam gdzie to było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Create - compound objects - conform space warps - conform Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 28 Listopad 2005 Autor Share Napisano 28 Listopad 2005 o widzisz :p thx o to mi chodziło ale poco ten space warp skoro działa bez niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tymek Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Możesz zrobić albo jednym albo drugim... jak Ci wygodniej. Compound object zrobi z Ziemi i kontynentu jeden obiekt i ciężko będzie nanieść jakieś modyfikacje. Przez space warp zostaną oddzielnymi obiektami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi