Gość sir Napisano 29 Listopad 2005 Napisano 29 Listopad 2005 Witam, poszukuję model 3d Fiata Pandy do amatorskiego projektu. Chcę zrobić coś w stylu symulatora nauki jazdy, potrzebuję akurat model Pandy ponieważ jestem ze Szczecina a tutaj właśnie takie samochody są na naukach jazdy. Jest mi obojętny format i ilość poly, to zawsze można zmienić (no jeśli chodzi o poly to tylko w dół :) ). Dobrze by było gdyby samochód posiadał wnętrze. Nie musi on być jakiś super dokładny, jednak i więcej szczegółów tym lepiej. Aplikacja oczywiście rozprowadzana była by za darmo, wraz z kodem źródłowym. Aplikacja posiada własny format pliku graficznego tak więc tylko naprawdę uparci poradzą sobie z importem geometrii do jakiegoś konkretnego programu :). Jeśli ktoś posiada taki model i nie żąda za jego udostępnienie pieniędzy lub był by w stanie coś takiego zrobić, był bym bardzo wdzięczny. Aplikacja nie będzie gotowa jutro... Jeśli chodzi o kod to jest go już około 7000 linijek (nieco ponad), aktualnie zrobione są już: - Plug-in do eksportu geometrii z Milkshape'a - Wczytywanie modeli do programu - Cała struktura silnika i większość podstawowych klas - Obsługa CgFX Silnik piszę w C++ od kilku miesięcy. Używam OpenGL'a. Oto screen pokazujący samochód z nałożonym prostym shaderem. www.sir.szot.be/sigma.jpg A tutaj logo silnika :) Sigma Engine - Logo Pozdrawiam...
Gość Mustafa Jihad Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 daj jakieś namiary na siebie, bo mam sprawe
Rekomendowane odpowiedzi