Napisano 30 Listopad 200519 l Czy moglby mi ktos poradzic w jakim jezyku zaczac sie najpierw uczyc programowac??? Jak narazie znam HTML i podstawy JavaScripta. A jesli juz polecacie jezyk to prosze zapodajcie adres stronki na krorej mozna sie tego w sposob przystepny nauczyc od podstaw. Z gory THX!!! PS: Rzuccie okiem na http://www.bmv.pl
Napisano 30 Listopad 200519 l link jest zły to chcesz umieć programować czy robić strony internetowe? Bo to dwie zupełnie inne bajki.
Napisano 30 Listopad 200519 l z tego co sie orientuje to html to nie jest programowanie a kodowanie.... programowanie zaczyna sie na php...
Napisano 1 Grudzień 200519 l Autor Mi chodzilo o to zeby powiedziec jakie mam doswiadczenie w kodowaniu i programowaniu. PHP powiadacie?? Oki na sam poczatek moze byc.
Napisano 1 Grudzień 200519 l zalezy jakiego typu aplikacje zamierzasz pisac, tak jak illy powiedzial, zawsze mozesz zaczac od klasyki czyli c++ i turbo pascala, tylko nie wiadomo czy ci sie do czegokolwiek przyda
Napisano 6 Grudzień 200519 l Autor No to moze Turbo Pascal. Moze znacie adres jakiejs strony ktora by mnie tego nauczyla od podstaw, z podstawowymi informacjami i pojeciami ktorych nie rozumiem.