novicer Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Czy moglby mi ktos poradzic w jakim jezyku zaczac sie najpierw uczyc programowac??? Jak narazie znam HTML i podstawy JavaScripta. A jesli juz polecacie jezyk to prosze zapodajcie adres stronki na krorej mozna sie tego w sposob przystepny nauczyc od podstaw. Z gory THX!!! PS: Rzuccie okiem na http://www.bmv.pl
Salvator Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 link jest zły to chcesz umieć programować czy robić strony internetowe? Bo to dwie zupełnie inne bajki.
Drakula Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 z tego co sie orientuje to html to nie jest programowanie a kodowanie.... programowanie zaczyna sie na php...
novicer Napisano 1 Grudzień 2005 Autor Napisano 1 Grudzień 2005 Mi chodzilo o to zeby powiedziec jakie mam doswiadczenie w kodowaniu i programowaniu. PHP powiadacie?? Oki na sam poczatek moze byc.
sanki Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 zalezy jakiego typu aplikacje zamierzasz pisac, tak jak illy powiedzial, zawsze mozesz zaczac od klasyki czyli c++ i turbo pascala, tylko nie wiadomo czy ci sie do czegokolwiek przyda
novicer Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Napisano 6 Grudzień 2005 No to moze Turbo Pascal. Moze znacie adres jakiejs strony ktora by mnie tego nauczyla od podstaw, z podstawowymi informacjami i pojeciami ktorych nie rozumiem.
Rekomendowane odpowiedzi