sloneczny_karuch Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 wyeksportowalem sobie *.ms z matchmover'a i nie moge go w zaden sposob zaimportowac do maxa... zna sie ktos na tym??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 30 Listopad 2005 Share Napisano 30 Listopad 2005 MAX script -> run script i tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 wysmienicie dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny_karuch Napisano 30 Listopad 2005 Autor Share Napisano 30 Listopad 2005 teraz mam problem zeby dopasowac plana do mojego obrazu... za kazdym razem zle mi sie przesuwa wzgledem oryginalnego filmu.. jak trzeba go wstawic zeby sie trzymal??? chyba ze problem tkwi jeszcze w matchmoverze, bo tam nie ustalilem tych composite punktow (taki trojkat), moze dlatego cos nie gra ze skala??? hmmm ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi