Baranek Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Czy może mi ktoś doradzić jak zacząć pracę z animacjami w 3DSM? Posiadam książkę, w której niestety niema słowa o animacji. Byłbym bardzo wdzięczny za jakiś link lub tutorial. Z góry dziękuje i pozdrawiam!!!
illy Napisano 5 Grudzień 2005 Napisano 5 Grudzień 2005 Lekcja pierwsza: Masz obiekt na scenie. Klikasz przycisk animate (jeszli masz stara wesje) lub auto key (jesli masz nowsza), w pierwszej klatce lekko przesuwasz obiekt (doslownie o milimetr) przewijasz do ostatniej klatki i przesuwasz obiekt dobry kawalek dalej, wylaczasz animate lub auto key, naciskasz play i cieszysz sie pierwsza animacja. A pozniej do tutoriali
Tomek Kosiorek Napisano 6 Grudzień 2005 Napisano 6 Grudzień 2005 o ile wiem nie musisz w pierwszej klatce nic przesowac:>
Baranek Napisano 6 Grudzień 2005 Autor Napisano 6 Grudzień 2005 Dzieki chłopaki. Teraz zabieram się do mojej pracy magisterskiej w 3DSM. Jak bym miał jeszcze jakieś problemy, a napewno będe miał, to już wiem gdzie pytac :-).
Rekomendowane odpowiedzi