Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto moja następna propozycja.Parcy rzecz jasna więcej niż nad Zenkiem (polecam:)) a efekt sami oceńcie.Jest to wycinek z scenki, z której chciałbym zrobić kiedyś filmik, ale może być ciężko, szczególnie że leże z textur i powinienem ostro popracować nad animacją.Tak czy inaczej czekam na opinie, pozdrowienia:)

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no zenek byl fajny i to tez jest fajne, nawet bardziej \'profesjonalne\', hehe

widac pewne inspiracje katedra.... [piwo][piwo][piwo]

ogolnie bardzo fajna tajemnicza pracka. dorzuc cos jeszcze

Napisano

Fajny klimacior... to światełko cholernie dobrze robi całej scenie :)

Wiesz, co mogłoby fajno wyjść... gdyby oświetlona ścaina z tym rysunkiem była ciekawsza, bo dość dużą powierzchnię zajmuje... mógłby cały ten rysunek być reliefem naskalnym, taką płaskorzeźbą :) no... zdecydowanie to byłoby coś!

Gość kurcze
Napisano

Dlaczego tak wiele osób ostatnio,komentując prace innych ,we wszystkim szuka na siłę inspracji pochodzących z \"Katedy\"?To tak jak gdyby po raz pierwszy w \'Katedrze\"wymyślono świtało,cień i samotnego wędrowca.Praca ładna,szkoda tylko,że na ścianę dałeś swój ,prezentowany już wcześniej ,rysunek. Mogłeś narysować coś nowego.Zdolności Ci przecież nie brakuje:)

Napisano

Posluchalem rady giorgione i Kris_R i postanowilem cos zmienic z ta sciana, narazie na bazie tej samej pracy.Troche trzeba nad scenka popracowac, natomiast inspiracja, przyznam szczerze po trochu Katedra po trochu Dead Can Dance - Persephone(polecam).

---

Kurcze:najpierw umiescilem screenshota potem rysunek co juz wczesniej obiecalem, ale ok:) Przyznam ze nie rysowalem juz od prawie miesiaca, egzaminy, nauka[uczeń] ale trzeba odswiezyc przyjazn z moim kochanym automatic ołówkiem:D

Napisano

Twoja praca pod wzgledem wykonania jest ok. tylko plomien czy cos takiego na koncu kija trzymanego przez postac wyglada jakby ktos tam zarówke wkrecil. jesli chodzi o pomysl to za bardzo zblizony do katedry, szczególnie wyglad kija. ale wykonanie jest ok

Napisano

Widze ze z podlogą najwiecej klopotów[killer]:) ale postaram sie cos z tym zrobic. Narazie 3ds mi sie kaszani ale szybko to naprawie i przystopie do roboty:)Dzieki za opinie, ze swiatelkiem tez cos pokombinuje:)

Pozdr

Napisano

no no bardzo ładnie ale zaleciało mi tu T.Bagińskim jeżeli chodzi o pomysł , no i ten cień wygląda jak strzałka chodzi mi o przód

Napisano

Jezeli chodzi o cien to wina ksztaltu kija, ktorego koncówka ma kanciaste gabaryty:)O inspiracji wspomnialem zaś wyżej, przyznam ze praca Tomka Bagińskiego wogóle zachęciła mnie do pracy w 3ds max:)

Napisano

czesc!

Nie no fajne to nawet, ale smierdzi katedra na 5 kilosow(jak powiedzieli przedmowcy). Zmien cos z tym mrokiem, bo straszny plagiat moim zdaniem :).

Ale wykonanie b.dobre. nie mam nic do zarzucenia, bo i tak na oswietleniu sie nie znam :P.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności