Cpt.Obvious Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Oto moja następna propozycja.Parcy rzecz jasna więcej niż nad Zenkiem (polecam:)) a efekt sami oceńcie.Jest to wycinek z scenki, z której chciałbym zrobić kiedyś filmik, ale może być ciężko, szczególnie że leże z textur i powinienem ostro popracować nad animacją.Tak czy inaczej czekam na opinie, pozdrowienia:)
bor Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 no zenek byl fajny i to tez jest fajne, nawet bardziej \'profesjonalne\', hehe widac pewne inspiracje katedra.... [piwo][piwo][piwo] ogolnie bardzo fajna tajemnicza pracka. dorzuc cos jeszcze
Cpt.Obvious Napisano 21 Lipiec 2003 Autor Napisano 21 Lipiec 2003 Apropos rysunek ze ściany niedługo umieszczę w 2d artworks[pokazal jezyk] --- PS:DZiękuje ze opinie na temat moich poprzednich prac, pozdro z Gdyni[mruga]
Kris_R Napisano 21 Lipiec 2003 Napisano 21 Lipiec 2003 Fajny klimacior... to światełko cholernie dobrze robi całej scenie :) Wiesz, co mogłoby fajno wyjść... gdyby oświetlona ścaina z tym rysunkiem była ciekawsza, bo dość dużą powierzchnię zajmuje... mógłby cały ten rysunek być reliefem naskalnym, taką płaskorzeźbą :) no... zdecydowanie to byłoby coś!
giorgione Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Fajny klimacik - tylko ta podłoga jakaś za równa i za czysta - ale to tylko moja opinia :P Giorgione
Gość kurcze Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Dlaczego tak wiele osób ostatnio,komentując prace innych ,we wszystkim szuka na siłę inspracji pochodzących z \"Katedy\"?To tak jak gdyby po raz pierwszy w \'Katedrze\"wymyślono świtało,cień i samotnego wędrowca.Praca ładna,szkoda tylko,że na ścianę dałeś swój ,prezentowany już wcześniej ,rysunek. Mogłeś narysować coś nowego.Zdolności Ci przecież nie brakuje:)
Cpt.Obvious Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 Posluchalem rady giorgione i Kris_R i postanowilem cos zmienic z ta sciana, narazie na bazie tej samej pracy.Troche trzeba nad scenka popracowac, natomiast inspiracja, przyznam szczerze po trochu Katedra po trochu Dead Can Dance - Persephone(polecam). --- Kurcze:najpierw umiescilem screenshota potem rysunek co juz wczesniej obiecalem, ale ok:) Przyznam ze nie rysowalem juz od prawie miesiaca, egzaminy, nauka[uczeń] ale trzeba odswiezyc przyjazn z moim kochanym automatic ołówkiem:D
Misic Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 A co to są te dwie \"kulki\'\' w dolnych rogach zdjęcia? Niby jakieś odbicia, ale mnie osobiście bliżej niezidentyfikowane :P
Cpt.Obvious Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 Te dwie kulki to podstawy kolumn, przyznam ze malo je oswietlilem bo troszke z textura nieladnie mi na nich idzie:P Popracuje jeszcze nad podlaga
kulexy Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 spoko, moze bys troche pobrodzil podloge, bo nie maja swiatla w muzeum a maja kase na sprzatanie??
Cpt.Obvious Napisano 23 Lipiec 2003 Autor Napisano 23 Lipiec 2003 Po nitce do kłębka, nastał i czas na biedną podłogę:)
Pierzak Napisano 24 Lipiec 2003 Napisano 24 Lipiec 2003 Twoja praca pod wzgledem wykonania jest ok. tylko plomien czy cos takiego na koncu kija trzymanego przez postac wyglada jakby ktos tam zarówke wkrecil. jesli chodzi o pomysl to za bardzo zblizony do katedry, szczególnie wyglad kija. ale wykonanie jest ok
Cpt.Obvious Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 Widze ze z podlogą najwiecej klopotów[killer]:) ale postaram sie cos z tym zrobic. Narazie 3ds mi sie kaszani ale szybko to naprawie i przystopie do roboty:)Dzieki za opinie, ze swiatelkiem tez cos pokombinuje:) Pozdr
DarCon Napisano 27 Lipiec 2003 Napisano 27 Lipiec 2003 no no bardzo ładnie ale zaleciało mi tu T.Bagińskim jeżeli chodzi o pomysł , no i ten cień wygląda jak strzałka chodzi mi o przód
Cpt.Obvious Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Napisano 28 Lipiec 2003 Jezeli chodzi o cien to wina ksztaltu kija, ktorego koncówka ma kanciaste gabaryty:)O inspiracji wspomnialem zaś wyżej, przyznam ze praca Tomka Bagińskiego wogóle zachęciła mnie do pracy w 3ds max:)
darkelf Napisano 1 Sierpień 2003 Napisano 1 Sierpień 2003 czesc! Nie no fajne to nawet, ale smierdzi katedra na 5 kilosow(jak powiedzieli przedmowcy). Zmien cos z tym mrokiem, bo straszny plagiat moim zdaniem :). Ale wykonanie b.dobre. nie mam nic do zarzucenia, bo i tak na oswietleniu sie nie znam :P.
Cpt.Obvious Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Napisano 1 Sierpień 2003 Nad scenką jeszcze sie popracuje,narazie chce skonczyc bitwe i wtedy powinien znalezc sie czas na 3ds,dzienx za opnie:) Pozdr [winko]
roball Napisano 2 Sierpień 2003 Napisano 2 Sierpień 2003 [wow] super to jest! :) zycze powodzenia w dalszej pracy i czekam na kolejne renderki :D
Rekomendowane odpowiedzi