Napisano 21 Lipiec 200321 l Oto moja następna propozycja.Parcy rzecz jasna więcej niż nad Zenkiem (polecam:)) a efekt sami oceńcie.Jest to wycinek z scenki, z której chciałbym zrobić kiedyś filmik, ale może być ciężko, szczególnie że leże z textur i powinienem ostro popracować nad animacją.Tak czy inaczej czekam na opinie, pozdrowienia:)
Napisano 21 Lipiec 200321 l no zenek byl fajny i to tez jest fajne, nawet bardziej \'profesjonalne\', hehe widac pewne inspiracje katedra.... [piwo][piwo][piwo] ogolnie bardzo fajna tajemnicza pracka. dorzuc cos jeszcze
Napisano 21 Lipiec 200321 l Autor Apropos rysunek ze ściany niedługo umieszczę w 2d artworks[pokazal jezyk] --- PS:DZiękuje ze opinie na temat moich poprzednich prac, pozdro z Gdyni[mruga]
Napisano 21 Lipiec 200321 l Fajny klimacior... to światełko cholernie dobrze robi całej scenie :) Wiesz, co mogłoby fajno wyjść... gdyby oświetlona ścaina z tym rysunkiem była ciekawsza, bo dość dużą powierzchnię zajmuje... mógłby cały ten rysunek być reliefem naskalnym, taką płaskorzeźbą :) no... zdecydowanie to byłoby coś!
Napisano 22 Lipiec 200321 l Fajny klimacik - tylko ta podłoga jakaś za równa i za czysta - ale to tylko moja opinia :P Giorgione
Napisano 22 Lipiec 200321 l Dlaczego tak wiele osób ostatnio,komentując prace innych ,we wszystkim szuka na siłę inspracji pochodzących z \"Katedy\"?To tak jak gdyby po raz pierwszy w \'Katedrze\"wymyślono świtało,cień i samotnego wędrowca.Praca ładna,szkoda tylko,że na ścianę dałeś swój ,prezentowany już wcześniej ,rysunek. Mogłeś narysować coś nowego.Zdolności Ci przecież nie brakuje:)
Napisano 22 Lipiec 200321 l Autor Posluchalem rady giorgione i Kris_R i postanowilem cos zmienic z ta sciana, narazie na bazie tej samej pracy.Troche trzeba nad scenka popracowac, natomiast inspiracja, przyznam szczerze po trochu Katedra po trochu Dead Can Dance - Persephone(polecam). --- Kurcze:najpierw umiescilem screenshota potem rysunek co juz wczesniej obiecalem, ale ok:) Przyznam ze nie rysowalem juz od prawie miesiaca, egzaminy, nauka[uczeń] ale trzeba odswiezyc przyjazn z moim kochanym automatic ołówkiem:D
Napisano 22 Lipiec 200321 l A co to są te dwie \"kulki\'\' w dolnych rogach zdjęcia? Niby jakieś odbicia, ale mnie osobiście bliżej niezidentyfikowane :P
Napisano 23 Lipiec 200321 l Autor Te dwie kulki to podstawy kolumn, przyznam ze malo je oswietlilem bo troszke z textura nieladnie mi na nich idzie:P Popracuje jeszcze nad podlaga
Napisano 23 Lipiec 200321 l spoko, moze bys troche pobrodzil podloge, bo nie maja swiatla w muzeum a maja kase na sprzatanie??
Napisano 24 Lipiec 200321 l Twoja praca pod wzgledem wykonania jest ok. tylko plomien czy cos takiego na koncu kija trzymanego przez postac wyglada jakby ktos tam zarówke wkrecil. jesli chodzi o pomysl to za bardzo zblizony do katedry, szczególnie wyglad kija. ale wykonanie jest ok
Napisano 25 Lipiec 200321 l Autor Widze ze z podlogą najwiecej klopotów[killer]:) ale postaram sie cos z tym zrobic. Narazie 3ds mi sie kaszani ale szybko to naprawie i przystopie do roboty:)Dzieki za opinie, ze swiatelkiem tez cos pokombinuje:) Pozdr
Napisano 27 Lipiec 200321 l no no bardzo ładnie ale zaleciało mi tu T.Bagińskim jeżeli chodzi o pomysł , no i ten cień wygląda jak strzałka chodzi mi o przód
Napisano 28 Lipiec 200321 l Autor Jezeli chodzi o cien to wina ksztaltu kija, ktorego koncówka ma kanciaste gabaryty:)O inspiracji wspomnialem zaś wyżej, przyznam ze praca Tomka Bagińskiego wogóle zachęciła mnie do pracy w 3ds max:)
Napisano 1 Sierpień 200321 l czesc! Nie no fajne to nawet, ale smierdzi katedra na 5 kilosow(jak powiedzieli przedmowcy). Zmien cos z tym mrokiem, bo straszny plagiat moim zdaniem :). Ale wykonanie b.dobre. nie mam nic do zarzucenia, bo i tak na oswietleniu sie nie znam :P.
Napisano 1 Sierpień 200321 l Autor Nad scenką jeszcze sie popracuje,narazie chce skonczyc bitwe i wtedy powinien znalezc sie czas na 3ds,dzienx za opnie:) Pozdr [winko]
Napisano 2 Sierpień 200321 l [wow] super to jest! :) zycze powodzenia w dalszej pracy i czekam na kolejne renderki :D