thud Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 witam kolezanka ma problem bo zrobila stronke i wlasnie w tej firmie wykupuje serwer itp. chcialem sie spytac czy moze ktos z Was mial stycznosc z ta firma, czy to nie jacys oszusci itp. i czy jest jakas roznica jesli ona najpierw wykupila domene a potem dopiero dostep do serwera? moga ja jakos wykiwac? domene ma i nie wie czy moze spokojnie wykupic to miejsce, boi sie ze oni moga ja "w konia zrobic" :] z gory thx za odp. pzdr
Plastique Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 firma jest okej, mam tam pare kont od dłuzszego czasu. Jesli wykupila domenke wczesniej to nic nie szkodzi, trzeba tylko u registrara zmienic deenesy. Ogolnie server szybki, obsluga taksamo. Ja tam niemam wiekszych zastrzezen. aha no i maja ze 3 numery tel. stacjonarnych do biora takze mozna jakby co zadzwonic i sie dopytac :) pozdrówka
thud Napisano 7 Grudzień 2005 Autor Napisano 7 Grudzień 2005 a co to jest to "deenesy"?? i jak to zmienic?
razor Napisano 7 Grudzień 2005 Napisano 7 Grudzień 2005 adresy DNS ona musi to zmienic u tego hosta gdzie wykupila domene i zamiast DNS'ów dotychczasowych podać te do webd.pl (adresy DNS webd.pl dostanie mailem po rejestracji) PS> A ty plastiq co tu :P ?
Rekomendowane odpowiedzi