kwiatek_bd Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 Troche wcześnie mi sie dzisiaj wstalo i od razu jakies dziwne pomysly do glowy przychodza... Postanowilem wziac udzial w bitwie (jest to moja pierwsza bitwa), nie wiem z reszta czy slusznie bo umiejetnosci mam kiepskie no ale moze w ferworze walki wykrzesam cos z siebie wiecej niz te slowa:) No ale moze przejde do tematu czyli Świetlika (Lampyridae)... nie wiem czemu zawsze podobaly mi sie te owady... powud blachy:) po prostu fakt ze swieca:) Jak scena bedzie dokladnie wygladala sam jeszcze nie wiem... tzn mam jakis pomysl ale zobacze jak bedzie mi to szlo. Mam nadzieje ze z wasza pomoca skoncze te prace. Nie licze nie wiem na co bo umiejetnosci i wklad pracy w tym forum mam zbyt male ale z mila checia troche \"popracuje\":) Ponizej zamieszczam zdjecia ktore udalo mi sie zdobyc w necie... i od razu prosba jesli ktos \"przypadkiem\":) ma jakies fotki ze switlikami to baaaaaardzo prosze i z gory dziekuje:) A oto zdjecia: Niestety nie mam \"swiecacych\" pozdrawiam
bor Napisano 22 Lipiec 2003 Napisano 22 Lipiec 2003 nie widac tych zdjec... :( czy moglbys je jeszcze raz zamiescic? :)
kwiatek_bd Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 no to narobiłem:P niezly poczatek hehe
kwiatek_bd Napisano 22 Lipiec 2003 Autor Napisano 22 Lipiec 2003 hehe zaczynam bać się tego stworka (potworka)... buźka na tapetke;)
Rekomendowane odpowiedzi