Gość _Kreska_ Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 hej wlasnie go zainstalowalem i nie bardzo wiem co jest nie tak. Otoz jak uzywam mychy jest ok ale jak probuje piorkiem to kursor pojawia sie w zupelnie innym miejscu. Np. ustawiam centralnie w srodku, przyciskam i w tym momencie zaczyna rysowac w gore i prawo, jakies 50%ekranu od centrum. W menu tez jak najezdzam podswietlaja sie ikonki ale jak wciskam to nie dziala. Z myszka jest ok. Czy ktos mial podobny problem albo wie co z tym zrobic? bylbym bardzo wdzieczny za pomoc :)
Reanimator Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 Yhm, i pewnie masz tablet pentagram, prawda?
Gość _Kreska_ Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 nie, wacoma mam, w innych programach dziala normalnie
Reanimator Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 No to nie wiem ;) Sprawdz na jakims forum supportu, or sth.
Gość _Kreska_ Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 no niestety nie ma tam tego problemu, podobny jest ale jednak nie ten. Tymczasem zauwazylem ze jak tablet mapowany jest jako "pen" problem znika, no ale chyba tak byc nie powinno? Mozliwe zeby nieobslugiwal dobrze piorka w trybie "mouse"?
aspenboy Napisano 13 Grudzień 2005 Napisano 13 Grudzień 2005 ale po co mapować piórko jako myszkę? ;)
miwt Napisano 14 Grudzień 2005 Napisano 14 Grudzień 2005 jesli to wacom to dziwne ja mam tez tego aliasa i wszytko gra...a wogole to alias sketch book byl zrobiony wlasnie pod tablety wacoma...wiec dziwne
Rekomendowane odpowiedzi