Napisano 14 Grudzień 200519 l Takie coś wydłubałem przez dwa wieczorki ;] Podczas pracy wpadłem na pomysł, żeby zrobić biurko, takie normalne, gabinetowe, i na nim taką malutką oborę, chlewik i tą świnkę na "podwórku", obok spinaczy, kartek, długopisów i rzeczy biurowych. Taka dziwna abstrakcja mi się w myślach pojawiła :D
Napisano 14 Grudzień 200519 l To bedzie jakas scenka czy tak ot poprostu swinka? wiesz narazie to jest walec z oczkami bardziej...mysle ze powinienes poszukac jakichs bardziej wyszukanych krztałtów, dodac cos od siebie tak jakby, oczki bym osobiscie wrzucił ale nie jak w ludzkiej twarzy (tak jak u Ciebie) tylko bardziej po bokach...inspiracja reklama kredytów(czy czegos tam?) wydłubój dalej ;) Powodzenia
Napisano 14 Grudzień 200519 l Autor Chodzi Ci o to, że moja praca jest inspirowana na reklamie kredytów, czy o to, że teraz powinienem coś z niej wziąć? ;]
Napisano 15 Grudzień 200519 l Czy inspirowana to ja nie wiem:) ale podpatrzyc warto, nie kopiować bo to be ale szukac w tamtych rejonach ;))
Napisano 15 Grudzień 200519 l Autor No bo szczerze mówiąc, to nawet tej reklamy na oczy nie widziałem ^^ . Po prostu zobaczyłem świnkę na półce, no i zrobiłem :D. Update'y prawdopodobnie jutro, dzisiaj czasu nie miałem zbyt wiele.