Gość Peter_l Napisano 18 Grudzień 2005 Napisano 18 Grudzień 2005 Tak jak w temacie. Pomocne byłyby np. linki do tutoriali (polskich), inspiracje:D UPD: No to mamy pierwsze schody. Zacząłem robić kubek, i chcę zrobić ucho. Ok, tworzę torusa, odcinam jego jedną połowę - a potem klapa. Nijak nie moge go poprawnie zrotatować. Ciągle nie moge trafić na to czy to ma być X, Y czy Z UPD2: Jakoś wykombinowałem. A teraz pytanko - jak go zrenderować?
MassTA Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 File => Render => wybierasz w czym chcesz renderować. Yafray możesz ściągnąć z www.yafray.org Hmm... nie wiem jak sie zmienia rozdzielczość renderowania w wings. :P Edycja: obok nazwy czym ma renderowaćjest mały kwadracik, klikasz go i masz ustawienia renderowania. Ewentualnie ściągasz blendera, gdzie możesz importować modele z wingsa i ustawiać sobie scene a potem ją renderować.
tweety Napisano 21 Grudzień 2005 Napisano 21 Grudzień 2005 Ewentualnie ściągasz blendera, gdzie możesz importować modele z wingsa i ustawiać sobie scene a potem ją renderować. albo wyexportuj do *.3ds i renderuj w maxie.
briz Napisano 29 Grudzień 2005 Napisano 29 Grudzień 2005 witam ! równierz ostatnio trochę modeluję w Wingsie Zatem mam pytanie: Czy istnieje interaktywne cięcie ścianek, krawędzi (cut) ? chodzi mi o podobne narzędzie jakie jest w 3dsmax
Rekomendowane odpowiedzi