kamis16 Napisano 23 Lipiec 2003 Napisano 23 Lipiec 2003 No wlasnie. Do czego sluzy ten material? Bo ja nie wiem... :)
kamis16 Napisano 25 Lipiec 2003 Autor Napisano 25 Lipiec 2003 No tak. Dziekuje za wyjasnienie. Ale czy moglbys mi powiedziec dlaczego obiekt z przypisanym materialem Brazil Utility tak by byl swiatlem nie generuje cieni? Moze sie to gdzies ustawia? Z gory dzieki :)
kamis16 Napisano 26 Lipiec 2003 Autor Napisano 26 Lipiec 2003 Nie wiem czy sie myle ale chyba zle mnie zrozumiales. Troche zle to opisalem. Chodzi o to ze kiedy postawie np:kule przed tym obiektem z materialem Brazil Utility to swiatlo bijace z tego obiektu nie wygeneruje cienia kuli... :( Moze da sie to jakos zrobic. Chyba ze twoje wytlumaczenie wyzej bylo do tego... :) Dzieki
kulexy Napisano 27 Lipiec 2003 Napisano 27 Lipiec 2003 ja tez nie moge... moze jeszczed jedna odpowiedz jeszcze raz to samo ale latwiej :)
kamis16 Napisano 28 Lipiec 2003 Autor Napisano 28 Lipiec 2003 Oki. Jak poslesz bede bardzo wdzieczny... :)
Rekomendowane odpowiedzi