Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

BOXX Technogies wprowadził nowy sprzet przeznaczony do zastosowań 3d...

zobaczcie jaki wypas mozna mieć za 3.000 $

www.boxxtech.com

pozdrawiam[piwo]

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

może się i nie znam ale to troche dziwne że w ofercie boxx\'a za sprzęt trzeba zapłacić 3000$ a nie dają nawet do tego pożądnej karty graficznej...bo chyba nie sam procek decyduje o szybkości renderingu...popaczmy chociash na render stacje...grafika : 4MB ATIŽ RAGE™ XL Graphics Adapter (PCI) GEZZ...jeszcze na PCI !!...coś chyba nie tak jest...popraw moje myślenie boowa jak nie mam racji...[urwanie glowy][hmmm]

Napisano
  • Autor

stacja render to takie urządzenie do pracy w sieci... ono nawet zazwyczaj nie ma monitora i pracuje jako render serwer.... odpalasz tam bacburnera2 i cacy....

karta grafiki niewiele decyduje o renderowaniu jesli zapisujesz dane na dysk...

ale popatrz na stacje graficzne - w zestawie za 3000$ masz Quadre 380 XGL..... to chyba do modelowania styka?

Napisano

:) ja nie renderuje tylko 2D :)...ale dziwiłem się żę wiesz za tak potężną cenę taka przestarzała grafika...no ale Quadra nie zauważyłem :P

pozdro...

Napisano

samam mam render server hmm leci bez monitora i calesj reszty / tastatura mysz itp/ jakby co vnc viewer sie zalaczy i moge go konfigurowac na odleglosc

co do hardware to mam 4 gig scsi stary moj /kochany/ mainboard msi na nim athlon xp 1800+ i graka to jakis staroc matroxa z 4 mb jak nie gorzej

leci backburner i muster / do softimage i maya/ w sumie uzywam tylko maxa ostatnio

a co do boxx a to marzenie slodkie jak miod :cool: poki co przymierzam sie do kupna tabletu a4 albo a3 / chyba za wielki/

bla bla za duzo gadam