Pinki Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Moja stara pracka zostala ukonczona.. mialem pewne problemy z chromem i i materialem dla talerzy.. dlatego postanowilem zmienic swoja koncepcje.. z realizmu przeszlo ciut w abstrakcje.. :) sami widzicie.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaVader-książe zabawek Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Jaką abstrakcje? ja tu ciągle widzę perkusję (w negatywie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Wyszło całkiem ciekawie. Niby nic wielkiego,a cieszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2005 ciut abstrakcji jako ghost.. M@TI: no wlasnie.. nic wielkiego a jak cieszy.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 materiały nadal brzydkie... może zmień hue o 180* :PPP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2005 powiem szczerze, ze zwykle materialy.. mniej mi sie podobaly :P no chyba ze zrobic z tego jakies old photo.. ;] samego obiektu juz zmieniac nie bede.. chodzi jedynie o efekty.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 25 Grudzień 2005 Share Napisano 25 Grudzień 2005 Wizualnie fajne ale merytorycznie liche 6+ :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 25 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2005 merytorycznie ? :D czyli co Ty bys tu zmienil.. ? ;] przepraszam, ale troszke sie nad nia pomeczylem.. ;) siedzialem z kazdym bebnem, statywem czy talerzem przed soba obok monitora i modelowalem.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 28 Grudzień 2005 Share Napisano 28 Grudzień 2005 .../cooooooooooooool\... Fajny wogle temat jak dla mnie, nie często poruszany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Świetny efet końcowy, można patrzeć i patrzeć... =D Typowo na tapetke=P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi