Napisano 25 Grudzień 200519 l Moja stara pracka zostala ukonczona.. mialem pewne problemy z chromem i i materialem dla talerzy.. dlatego postanowilem zmienic swoja koncepcje.. z realizmu przeszlo ciut w abstrakcje.. :) sami widzicie.. :D
Napisano 25 Grudzień 200519 l Autor ciut abstrakcji jako ghost.. M@TI: no wlasnie.. nic wielkiego a jak cieszy.. :D
Napisano 25 Grudzień 200519 l Autor powiem szczerze, ze zwykle materialy.. mniej mi sie podobaly :P no chyba ze zrobic z tego jakies old photo.. ;] samego obiektu juz zmieniac nie bede.. chodzi jedynie o efekty.. :)
Napisano 25 Grudzień 200519 l Autor merytorycznie ? :D czyli co Ty bys tu zmienil.. ? ;] przepraszam, ale troszke sie nad nia pomeczylem.. ;) siedzialem z kazdym bebnem, statywem czy talerzem przed soba obok monitora i modelowalem.. :D
Napisano 28 Grudzień 200519 l .../cooooooooooooool\... Fajny wogle temat jak dla mnie, nie często poruszany
Napisano 31 Grudzień 200519 l Świetny efet końcowy, można patrzeć i patrzeć... =D Typowo na tapetke=P