Napisano 25 Grudzień 200519 l Mój brat ma problem. Kupił sobie laptopa z zintegrowaną kartą graficzną. Niestety ma ona przypisane baardzo malo pamieci (bodajze 64mb). Chciałby to zmienić :D. Dowiedział się nawet że można to zrobić, ale nie wiadomo jak :PP :D. Jesli moglby ktos pomoc to bylbym wdzieczny. pzdr 666 (^^) PS. Z góry sorry jeżeli wstawiłem ten wątek na złym forum ;].
Napisano 25 Grudzień 200519 l W biosie sie zmienia... naciśnij Del, lub F2 przy starcie kompa, w zależności od modelu biosu. W którymś podmenu powinna być opcja przydzielania pamięci do karty graficznej. Tylko po co do zintegrowanej grafy więcej niż 64MB przydzielać? Ja bym raczej zmniejszył do 32, albo i 16 (z tym że to już troche mało może być jeśli bawisz sie grafiką albo grami).
Napisano 26 Grudzień 200519 l Autor Czy mógłbyś sprecyzować tą rade? Do BIOSa wchodze, nie wiem co to za bios ale pod f2, tylko co dalej?:/ jakies instrukcje czy cos? Bede wdzieczny ;]
Napisano 30 Grudzień 200519 l Autor Sorry, że pisze post pod postem, ale widze ze ten wątek już nie jest odwedzany więc rczej niedługo dojdzie do historii tego form i napewno nikt nie odpisze a mi zalezy na odpowiedzi :P. Piszcie od początku do końca jak dla totalnej lamy bo w tych sprawach akurat jestem laikiem. Z góry dzięki ;]