Napisano 27 Grudzień 200519 l Witam,to moja pierwsza praca zamieszane na tym forum i jedna z pierwszych ktore w ogole zrobilem. Projekt nie jest moj, ja go tylko wykreslilem i robie model.Robiony w archicadzie, a rendery w artlantisie r. Bylbym wdzieczny za wszelkie uwagi i komentarze odnosnie uzyskania jak najwiekszej realnosci, jak i oczywiscie uzytych materialow itp.Mam nadal problemy z ustawieniem swiatel tak, aby nie przepalajac sceny doswietlic ja na tyle, by bylo dobrze, wiec jesli macie jakies uwagi czekam:). Pozdrawiam
Napisano 27 Grudzień 200519 l Jak na Artlantis R to dosc slabe te rendery. Robiles z wykorzystaniem heliodona czy zwyklych swiatel zaimportowanych z archicada?
Napisano 27 Grudzień 200519 l Autor heliodon, i dodatkowe swiatla doswietlajace troche scene, ale moze to blad i lepiej robic samym heliodonem?konkretnie, co jest do zmiany, na co zwrocic uwage?wiem ze jest slabo, gdyby bylo dobrze to bym nie prosil o rade.
Napisano 28 Grudzień 200519 l Duże zbiegi perspektywy kłują w oczy. Dachówka jakaś wielka, blacharka wokół komina by sie przydała. Słabe otoczenie, ciemne rendery (można je w photoshopie podkręcić levelami). Artlantisa nie znam to ci nie pomoge.