golum Napisano 28 Grudzień 2005 Napisano 28 Grudzień 2005 Witam! Postanowiłem pokazać coś nietypowego...a to dlatego że to nie jest moja praca, ale za to przedstawia mnie. To rysunek który stworzył mój tata kiedy ja miałem sie urodzić, czyli jest to dzieło z 1987r. Dodam jeszcze tylko że tata nie bardzo ma pojęcie o perspektywie i takich tam zasadach(pracuje nad tym). Prosze o komentarze, krytyke, wrarzenia (napewno przekarze). pzdrawiam!
greg_jg Napisano 30 Grudzień 2005 Napisano 30 Grudzień 2005 Dla mnie nawet ciekawe, ale przydałoby się trochę więcej detali. Szkoda tych pustych miejsc. Jednak teraz już chyba poprawek nie będzie ;)
Pablonardo Napisano 31 Grudzień 2005 Napisano 31 Grudzień 2005 praca przytłacza tym co się na niej dzieje:/ straszna taka jakaś i...smutna:( a powinno być raczej na odwrót. To jedyna pracka twojego taty, czy rysuje sobie jeszcze, może go trochę podszkolisz:p
(Ż)Aneta Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 zważywszy na historie jaka opowiedziałeś o tej pracy chyba nie powinna podlegac zadnej technicznej krytyce:) wyrazy uznania dla Taty:)
Rekomendowane odpowiedzi