Napisano 29 Grudzień 200519 l Witam mam taki problem. Przy ładowaniu się 3d maxa wywala mi błąd że nie może znaleźć punktu wyjścia dla jakiejś tam procedury w bibliotece AcGe16.dll. Czy ktoś się kiedyś z tym spotkał? A może ktoś wie jak to naprawić? Z góry wielkie dzięki.
Napisano 21 Styczeń 200619 l Troche puźno, ale na przyszłość się przyda: właśnie jakieś 5 min temu miałem ten problrm... i wystarczyło usunąć plik AcGe16.dll. znajduje się w: C:/windows/system32 "C" - dysk na którym jest zainstalowany system. PS. UWAGA!!! Grzebanie w plikach systemowych jest dość niebezpieczne... więc jeśli coś się popsuje radzę zassać z neta uszkodzony *.dll ze strony: http://www.dll-files.com
Napisano 2 Luty 200619 l ...a ja mam problem z tym, ze takowego pliku nie mam/mialem :| ...sciagnalem go (i kilka innych brakujacych) do katalogu systemowego i teraz zamiast o braku pliku, wyskakuje mi blad: ...sprawa dla mnie dosc wazna i pilna ...moze nie mam zainstalowanego czegos (potrzebnego do poprawnego funkcjonowania 3DSM?) ...z gory dziekuje za pomoc