Napisano 1 Styczeń 200619 l Początek mojej pierwszej poważniejszej pracy w 3d studio. Komentarze mile widziane.
Napisano 2 Styczeń 200619 l eee wygląda jak gumowa kaczuszka narazię ... serio :) coś ci modeling nie idzie hmm szyja w kwadrat? ale nie przejmuj się organika jest chyb najtrudniejsza w 3d do zrobienia :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l ale to chyba crtoonowy bedzie raptor? a organika fakt, najtrudniejsza, tu wyobraznia musi zastapic blueprinty...
Napisano 2 Styczeń 200619 l nocny drwal -> blueprinty, bluepritny... organizm to nie maszyna, którą się projektuje, można używać np. refek i konceptów :) Czarny__85 -> masz o tyle łatwe zadanie, że panowie z ILM zrobili parę takich i wyszły im conajmniej świetnie. Poszukaj najpierw w necie trochę szkieletów, szkiców, zdjęć itd. żebyś miał się do czego odnieść i znaleść to co Ci odpowiada najbardziej. Warto się też podeprzeć pracą wykonaną do Jurassic Park`u. Nie rób nic na czuja w tym stadium, bo przykro mi ale wychodzi bardzo źle :/ Jak robisz model w ogóle ? Jaką techniką ?
Napisano 2 Styczeń 200619 l leru, kiedy ja wlasnie to napisalem;] przy organice nie ma blueprintow, to wyobraznia musi je zastapic.
Napisano 2 Styczeń 200619 l nocny drwal -> a no to inaczej zrozumiałem :] jeśli naruszony to zwracam honor :)
Napisano 2 Styczeń 200619 l Ja tam się nigdy organiki nie nauczę :(, a co do raptora to coś to jest, ale troche za mało widać:P
Napisano 3 Styczeń 200619 l Heh. W sumie to taki krokodylek. Myślę, że z tego wyszłaby nawet ciekawa animacja...