TrojkaT Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 Hej Mam takie cos jak na zalacznikach i nie wiem jak sie mam ich pozbic, czego to wina. ??
xeav Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 daj większe rendery, może to wina shaderów- sprawdź czy nie masz ich na 00,00,00 lub 255, 255, 255
Marcin Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 moze pokaz ustawienia, beznadziejne z nas wróżki :>
TrojkaT Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 xeav, nie z materialami jest wszystko ok Marcin - no tak :) sorki
Marcin Napisano 2 Styczeń 2006 Napisano 2 Styczeń 2006 jakiej rozdzielczosci jest ta HDRI mapa ? byc moze jest duza ;] vray nie lubi hi res map w slocie skylighta poza tym ok poza tym prawdopodobnie (tam obok napisu) masz jakies zdublowane polygony
TrojkaT Napisano 2 Styczeń 2006 Autor Napisano 2 Styczeń 2006 marcin nie wiem, jest to jakies darmowe HDRI z doscha czy jak nie wiem bo ma ich troche, to co mam zrobic HDRI zmienic ?? bo9 mysle ze ustwienia sa ok, bo juz zmienial na rzne mozliwesosoby, wlasnie elzy problem albo w HDRI albo z materialem ??
Rekomendowane odpowiedzi